• qaj170gr

  ÇAJI I GJELBËRT ME XHENXHIFIL

  Çaj i gjelbërt me xhenxhifil për hollim arrin efektin e tij duke shkridh dhjamrat dhe humbur yndyrën brenda një muaji! Dhe kjo arrihet aq e thjeshtë s...

 • kanella

  KANELLA, DOBITË E SAJ

  Antioksidantët në kanellë ndihmojnë trupin për të balancuar nivelin e sheqerit në gjak, të cilat pastaj qetësojnë dëshirën për karbohidrate. Kanella n...

 • makthi

  MAKTHI DHE MREKULLIT E TIJ

  Në përmbledhjen me hadithe sahih (të saktë), është shënuar se i Dërguari i Allahut, Muhamedi (salallahu alejhi ue selem), i kishte bërë vizitë as’habi...

 • gjetheulliri

  GJETHE ULLIRI

  Gjethet e ullirit janë një mrekulli e vërtetë për bukurinë dhe mirëqenien e organizmit. Ja cilat janë të mirat që mund të përftojmë prej tyre: Zemra S...

 • pluhursidri

  PLUHUR SIDRI KUNDËR SIHRI DHE MAGJISË

  Sidri ( Sidri i bluar) ose (Ziziphus Spina-csisti) Përshkrimi botanik: Sidri është pemë normale gjatësija e të cilit arrin 5 metra dhe me shumë. Gjeth...

Post of the day

ÇAJI I GJELBËRT ME XHENXHIFIL

Çaj i gjelbërt me xhenxhifil për hollim arrin efektin e tij duke shkridh dhjamrat dhe humbur yndyrën brenda një muaji! Dhe kjo arrihet aq e thjeshtë sa që vetëm duke konsumuar Çaj i gjelbërt me xhenxhifil për dy herë në ditë nga një filxhan çaj! Karakteristikat e Çaj i gjelbërt me xhenxhifil për hollim: Është…

Vajra

RSS

VAJI ULLIRI I KËNDUAR ME KURAN + mp...

Nutricionistët do të bien dakord: vaji ullirit është mbreti i vajrave. Me këtë, sigurisht që mendohe...

VAJI TARAMIRA
taramira

Vaji Taramira Hemani 100% natyral. Vaji Taramira vjen nga fara Eruca Vesicaria dhe është përdorur për qëllime të kuzhinës. Va...

– Ky vaj është përfituar nga trëndafili “Rosa Damascena” (trëndafili i Damaskut). – Është qetësues, – Lehtëson dhe larg... VAJI TRËNDAFILI